Sjokolademoussekake


Denne kaken har en saftig mandelbunn og verdens beste sjokolademousse på toppen. Doble gjerne oppskriften og lag to, så kan du fryse ned den ene i porsjonsbiter og kose deg med når du får lyst på noe godt i hverdagen ;)


Les også: Sukkerfri på 2 uker


Mandelbunn:

2 dl mandler

2 dl dadler


Sjokolademousse:

200 g sukkerfri mørk sjokolade

2 store egg

2,5 dl kremfløte

1/2 dl sukrin


Slik gjør du:

Kjør mandler og dadler i en foodprosessor med kniver til en seig masse.

Smelt sjokoladen i vannbad. Pisk egg og sukrin til eggedosis. Du må piske litt lenger enn med vanlig sukker fordi krystallene i sukrin ikke løser seg opp like fort.

Visp fløten til løs krem. Bland sjokoladen inn i eggedosisen, og vend til slutt inn kremen. Hell sjokoladekremen over mandelbunnen og la kaken stå i kjøleskapet i noen timer.


Velbekomme <3


#sjokolademousse #sjokolademoussekake #sjokoladekake #sukkerfri #sukkerfrisjokoladekake




0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle