NYHET! Nå også som månedsabonnement


Ønsker du deg mer energi eller varig vektnedgang? Da har jeg en nyhet til deg!


Som du kanskje vet har jeg laget onlinekurset Enkle steg til mer energi for å hjelpe deg som ønsker å gjøre noe med helsa, men som føler at du drukner i kostholdsråd og sunne oppskrifter.


Hvorfor ikke gjøre det enkelt?

Nå har jeg også laget en medlemsportal som gjør dette kurset tilgjengelig for alle!


Nå kan du nemlig betale kurset som et månedsabonnement og får hele onlinekurset, samt tilgang til meg som kostholdsveileder i et helt år for kun 390 ,- kr i mnd.


Hvis det er noe for deg kan du klikke deg inn her og melde deg inn.


Da får du tilgang til onlinekurset Enkle steg til mer energi hvor du lærer hva du må gjøre for å legge om kostholdet på enklest mulig måte. Kurset er bygget opp av videosnutter fordelt på 7 ulike moduler. Vi tar kostholdsendringen gradvis, i ditt tempo. Du vil få oppskriftshefter som hører til hver enkelt modul hvor du kan velge deg ut dine favoritter.


Du vil altså lære hvordan du kan spise deg mett på helt vanlig mat, samtidig som du demper betennelser, stabiliserer fordøyelsen og får mer energi. Og som en bonus: varig vektnedgang.


Du vil også få tilgang til en lukket facebookgruppe hvor du kan spørre om alt du lurer på. Jeg svarer så fort jeg kan. I tillegg har jeg hver fredag kl 12 en livesending hvor du kan stille spørsmål og få oppfølging om temaer som gjelder nettopp deg og din helse. Der snakker jeg om alt fra motivasjonsteknikker til ulike sykdommer og andre kostholdsrelaterte temaer som folk ønsker svar på.


Er dette noe for deg?


Isåfall gleder jeg meg til å hjelpe deg :)


Meld deg på her: https://www.ingridforbregd.no/kjop-kurs


Mvh Ingrid0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle