Julematen du kan spise med god samvittighet


- Hæ? Sa hun det? Går det an å spise julemat med god samvittighet??

Da er den sikkert vond da? Sunn mat er jo ofte det.. -Nei, det er mulig å kose seg med helt vanlig julemat - med god samvittighet! :) :) :)


Vil du vite hvordan? Les videre ;)


Dette er kanskje den aller vanligste feilslutningen folk tar rundt sunn mat: sunt = vondt. Men slik er det heldigvis ikke. Mange som kommer til meg for å få hjelp med kostholdet lurer på hva de skal spise til jul. Fordi de alltid pleier å gå opp i vekt til jul, og kjemper meg kiloene i januar. Så hvorfor ikke bare gjøre en endring nå slik at du kan spise julematen med god samvittighet?


For hvordan vil det være for deg hvis du kunne gå jula i møte uten å være redd for at du skulle legge kraftig på deg? Hvordan vil det være for deg å lære hvordan du kan spise for å gå ned i vekt og få mer energi? På et riktig kosthold finner kroppen idealvekt, også de dagene du koser deg med julemat.


For kroppen vår er helt fantastisk! Den har evnen til å finne idealvekten hvis den får muligheten til det. Og du kan spise deg mett på nydelig julemat, uten å telle kalorier.


Se video:


Julen er jo tid for kos og hygge, og julematen er sentral. Og kanskje blir det ekstra viktig å kose seg i år med alle koronarestriksjonene. Samtidig har vi kanskje aldri vært så opptatt av å holde oss sunne og friske som nå. Derfor er kostholdet blitt svært viktig.


Les også: Lag din egen Bounty-sjokolade


Men det er også blitt veldig viktig å kose seg. For meg inkludert! Jeg elsker å kose meg med gode smaker eller kaker. Og spesielt nå i tiden før jul er julekaker er viktig for mange.


Derfor har jeg fokus på julekaker som du kan spise med god samvittighet. Jeg lærer deg også hvordan du gjør julematen sunn og næringsrik. Slik at du kan gå julen i møte med god samvittighet.


Meld deg på onlinekurset Enkle steg til mer energi, og få hjelp til å endre på kostholdet ditt for å få mer energi og varig vektnedgang. Da vil du få oppskrifter på julematen du kan spise med god samvittighet. Og i tillegg sunne julekakeoppskrifter. Du vil også få oppfølging av meg ett helt år inne i en lukket facebookgruppe. Der kan du spørre om alt du lurer på, og hver fredag har jeg en livesending hvor jeg snakker om ulike temaer og gir inspirasjon og motivasjon.


Kurset kan du kjøpe her: https://www.ingridforbregd.no/kjop-kurs


Gi deg selv den beste julegaven!0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle