"Er det du som er den kostholdsveilederen som ikke er så streng?"


Jeg fikk et spørsmål som fikk meg til å smile for litt siden: Er det du som ikke er så streng??


Hehe! Det gleder meg at jeg allerede har fått et rykte - som "hun snille kostholdsveilederen". For jeg tror man kommer mye lengre med å være snill. Sånn generelt. Og spesielt når man skal gjøre en stor forandring i livet med tanke på kostholdet. Da er det positiv motivasjon som gjelder. Ikke å svinge pisken. ;) Og det tror jeg veldig på.


For du får veldig mye mer lyst til å endre på kostholdet når du kjenner på tanken på hvordan det vil hjelpe deg og ditt liv. Når du virkelig kjenner at dette VIL du gjennomføre. Fordi det vil gjøre en stor forskjell for deg og de du har rundt deg. <3


Da jeg la om kostholdet føltes det som om jeg fikk livet i gave. Men det var ikke før jeg hadde klart å legge om kostholdet mitt. Og reisen din var ikke bare enkel. Da trengte jeg all den hjelpen og støtten jeg kunne få. Og det er det jeg prøver å gi deg i onlinekurset Enkle steg til mer energi.


Få min hjelp ved å melde deg på onlinekurset Enkle steg til mer energi her: https://www.ingridforbregd.no/kjop-kurs


Men vær rask, jeg tar kun inn en person om gangen.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle