Amerikanske pannekaker - med en tvist ;)


I helgen laget jeg en litt sunnere versjon av amerikanske pannekaker, eller sveler som jeg kaller det - haha! (Jeg har visst blitt gammel, ifølge enkelte). ;)


Men - iallefall - det er blitt så trendy med amerikanske pannekaker (les sveler) blant ungdommen. Så hvorfor ikke lage dem litt sunnere? Proppfulle av næringsstoffer, som kan spises av alle?


Her i huset var det ingen som merket at jeg hadde endret på oppskriften, iallefall! Så disse ble mer enn godkjent av intetanende kids ;)


Slik gjør du for å lage MYE sunnere amerikanske pannekaker (igjen - les sveler):


2 bananer

2 dl glutenfri havregryn

1 dl bokhvetemel (kan sløyfes - reduser da evt litt av melken)

1/2 boks hvite bønner

2 dl mandelmelk

1 ts bakepulver

2 egg (eller væske fra bønneboksen tilsvarende eggmengden)

Litt vanilje

Litt kardemomme



Bland alt sammen i en smoothiemaskin, og stek i meierismør på middels varme.

Jo mer modne bananene er, jo søtere blir pannekakene.


Spis dem med pålegg til frokost eller ta dem med som niste til lunch. Balanser med sunt fett for å holde blodsukkeret jevnt. Feks en halv avokado og spekeskinke som pålegg?

Eller spis dem som dessert med rørt jordbærsyltetøy (sukkerfritt selvsagt) og en klatt seterrømme?


Smaker helt nydelig både som frokost, lunch eller dessert! :)



Har du sett gratisforedraget mitt enda? Der lærer du hvordan du kan å spise sunnere for å dempe betennelser, bedre energinivået og gå varig ned i vekt.


Se foredraget ved å melde deg på her.



#glutenfri #sukkerfri #melkefri #sveler #amerikanskepannekaker #bananpannekaker #littsunnere #blodsukker #enklestegtilmerenergi #ingridforbregdkostholdsveiledning

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle