ONLINE KURS:

Fermentering - helt enkelt!

Ønsker du deg mer energi?

 

Da bør du sjekke ut dette online-kurset i fermentering!

Fermentering er en eldgammel konserveringsmetode som heldigvis er hentet fram i lyset igjen.

 

Fermentert mat er nemlig en supersunn måte å styrke immunforsvaret, bedre fordøyelsen og få mer energi på.

Fermentert mat inneholder melkesyrebakterier som har en probiotisk effekt på mikrobiota, dvs det reparerer en tarmflora i ubalanse. Samtidig øker melkesyrebakteriene opptaket av næringsstoffer i maten.

I dette kurset lærer du hvordan du fermenterer - helt enkelt.

  • Mikrobiota - hvorfor balanse i tarmflora er viktig for helsa

  • Lekk tarm og matintoleranser

  • Hvordan komme i balanse

  • Hvordan fermentere?

  • Fermentert blomkål og brokkoli

  • Kombucha

  • Fermentert ingefær

  • Fermentert ketchup

  • Hva kan fermenteres? Oppskrifter.

Kun 399,-

  • Svart Facebook Ikon
  • Svart Instagram Ikon

© 2020 Ingrid Forbregd Kostholdsveiledning